Webdesigner in Breda gezocht?

rick_van_beckhoven

Sinds een aantal jaar ben ik actief als webdesigner in regio Breda. Ik volg een opleiding gericht op webdesign op Avans Hogeschool ook in Breda. Momenteel ben ik vooral actief voor lokale klanten in de omgeving zoals Oosterhout, Etten-Leur, Bavel en Chaam. Voor deze klanten verzorg ik het webdesign en webonderhoud.

Projecten

Een voorbeeld van deze klanten is Fraai Projecten uit Oosterhout. Voor dit bedrijf ben ik werkzaam als Webdesigner. Ik heb de huidige website gemaakt met WordPress en page-builder Elementor. Ik ben naar deze klant toe geweest en heb dagen in-house aan de website gewerkt om een goede ‘feeling’ te krijgen van het bedrijf.

Via Fraai Projecten ben ik ook terecht gekomen bij het buurbedrijf Wolterinck Events Decoration. Voor dit bedrijf doe ik momenteel het webonderhoud.

Laatst heb ik ook een nieuwe klant geworven: Autoverhuur Chaam. Deze klant was op zoek naar een website waarop gemakkelijk het scala aan auto’s dat zij aanbieden op weergegeven kon worden.

 

Portfolio

Neem vooral een kijkje in mijn portfolio om de andere projecten van bedrijven uit regio Breda te bekijken. Ben je dus nog op zoek naar een webdesigner uit Breda, neem contact op. Ik ben beschikbaar via LinkedIn, Facebook of Email. De linkjes hiernaartoe staan hieronder.

 

Veel gestelde vragen:

Wat doet een webdesigner?

Als webdesigner verzorg ik het uiterlijk van uw website. Ik zorg ervoor dat alles zowel op mobiel als desktop er netjes uitziet. Daarnaast zorg ik er voor dat u gemakkelijk zelf dingen aan kan passen aan uw website door middel van uitleg van de gebruikte tools. Naast het ontwerpen van uw website verzorg ik voor u  eventueel de zoekmachine optimalisatie oftewel hoe u hoger in Google kunt komen. Dit kunt u ook zelf doen. Hierover heb ik een artikel geschreven die hier te vinden is. Daarnaast kan ik tips geven over eventuele verbeterpunten.

Hoeveel betaal je voor een webdesigner?

Hierover heb ik een speciale post geschreven waarin ik precies uitleg hoe ik bij mijn kostenplaatje kom. Dit bestaat uit een template en een uurtarief. Meer hierover via deze link: Kosten website laten maken